“Végignéztem, ahogy elvérzik a két lány! Közben csak az “Allah akbar” csengett a fülemben!” Megrázó videó!

Marseille, Franciaország, egy 17 és egy 20 éves nő, a pályaudvaron, egyiküknek a nyaka elvágva, másikuk hasba szúrva… Mindezt Allah Ahbar-t üvöltözve, ALLAH NEVÉBEN!!!

Ezt hoznák ránk a bal-liber-áldemokrata Botkák, Gyurcsányok, Szél, Kunhalmi, Momentum, Juhász féle HAZAÁRULÓK!

A képen látható két fiatal (20 és 21 éves) lány, Laura és Mauranne nem statisztikai számadatok, hanem két gyönyörű, intelligens, érző ember. Volt.

loading…

Marseille pályaudvarán ugyanis egy tunéziai bevándorló elvágta az egyik lány torkát, és felvágta a másik francia lány hasát. Megölte őket. Immáron olyan sok a támadás az előbb-utóbb káoszba fulladó Nyugaton (is), hogy már nem is számoljuk a halottakat. Tömeggyilkossággal vádolom azokat a politikusokat, akik a sötét lelkű pénzemberekkel a hátuk mögött, tudatosan lehetővé teszik ezt a káoszt. Akik kinyitották a határokat az ellenőrzés nélkül érkező idegenek milliói előtt, miközben egyre durvábban figyelik meg és ellenőrzik az adófizető, törvénytisztelő bennszülött polgáraikat. Akik elveszik a hagyományokat, szétzúzzák az összetartó közösségeket, hogy helyébe a nihilizmust hozzák, a depressziót, a mozifilmek hamis világát, az őrületet.

[embedded content]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.